Öppen bana på Stall TMD

Idag går startskottet för SORK:s allra första öppna bana, i samarbete med Stall TMD i Stenkyrka.

Banan består av 8 hinder och är uppbyggd på grusbana med måtten 40*80. Banan kommer harvas varje dag. Vid bokning har man en timme för sig själv och man är givetvis välkommen att höja och sänka fritt. Om man flyttar ett hinder eller ändrar något så ska detta återställas innan man lämnar banan. Där finns kärra och grep för att mocka upp och göra fint efter sig när man är klar. Omockad bana och/eller ändrad bana som ej återställs kommer debiteras. Hoppning på öppen bana sker helt på eget ansvar.

Banan kommer stå öppen söndag 22/5 till söndag 29/5. Adress: Stenkyrka Ekebys 647. Parkering sker på gräsplanen brevid banan. En grusad infart till denna finns precis efter banan.

Alla hästar som besöker vår öppna bana ska vara vaccinerade enligt Svenska ridsportförbundets rekommendationer. Inga bilar, hästar eller människor får vistas på stallplanen eller i närheten stallet. Detta på grund av smittorisk till dräktiga ston och fölungar. Vänligen respektera detta.

Kostnad: 200 kronor per ekipage. 150 kronor för medlemmar samt inackorderade på Stall TMD. Betalning sker i förskott via Swish till Amanda Johansson, telefonnummer finns nedan.

För att boka: skicka ett sms till Amanda på 0704-890896 med önskan om datum och tid samt med namn, telefonnummer och klubbtillhörighet. Då kommer ni få bekräftelse om tiden är ledig eller förslag om annan tid.

Vi hoppas verkligen att ni vill komma och hoppa vid oss! Varmt välkomna önskar Stenkyrkaortens Ridklubb och Stall TMD.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

%d bloggare gillar detta: