Lundbjärs Gård

Varmt välkomna till Lundbjärs

Para, WE och ridlektioner för privatekipage

OM

I Lummelunda, på Lundbjärs gård, driver Helén Erlandsson sedan många år tillbaka småskalig lektionsverksamhet. Hon gör satsningar för personer med funktionsnedsättning, håller lektioner i markarbete/dresstr, cavaletti, hoppning på lägre nivå samt anordnar clinics i Working Equitation. Det kan även handla om avsuttna hästunderstödda insatser

I första hand har man med sig egen häst, då möjligheterna att låna häst är begränsade. Helén utgår alltid från dina önskemål och ekipagets nivå. Både barn och vuxna är välkomna och det förutsätts medlemskap i SORK.

Helén Erlandsson är specialpedagog med lång erfarenhet av undervisning av barn och som pedagog i särskolan. Hon har tidigare drivit ridskola och under många år hållit privata ridlektioner på grundnivå. Helén har inom ridning en grundläggande ridlärarutbildning (RIK 0) och rider själv regelbundet. Under år 21/22 går Helén kurs på Strömsholm ”Tilläggsutbildning Hästunderstödda terapeutiska, pedagogiska insatser”.

Vi uppdaterar löpande här på vår hemsida, under aktiviteter, samt på våra sociala medier om vad som händer på Lundbjärs.

Kontakta oss

För frågor gällande någon av kurserna eller arrangemangen på Lundbjärs,
-vänligen kontakta Helén Erlandsson – 070-259 16 59